Dunakanyar napijegy tél

Dunakanyar Napijegy Tél


A Dunakanyar Magyarország egyik legszebb része, számos kirándulóhellyel, történelmi emlékkel és kulturális lehetőséggel. Fedezze fel a Börzsöny, a Duna és a Pilis népszerű kirándulóhelyeit, Visegrád és Szentendre szépségeit – egyetlen napijeggyel, amely az őszi, téli és tavaszi időszakban vonatra, HÉV-re és buszra is érvényes!

A Dunakanyar napijegy 2023 októberétől 2024. április 30-áig, hétvégén és ünnepnapokon, illetve az őszi, téli és tavaszi iskolaszüneti időszak teljes tartama alatt bármely napra megvásárolható, a kiválasztott napon 0:00 és 23:59 között érvényes. Ára: 1 990 Ft.

A napijegyek részletes felhasználási feltételei a mellékelt dokumentumban találhatók.

A járatokkal a környék szinte minden kirándulóhelyére eljuthat. Napijeggyel a zsebében már nem kell törődnie a jegyvásárlással, ha az alábbi térképen felsorolt járatokon, illetve a jelölt szakaszokon utazik:

Kirándulna? 

  • Válasszon magának egy vagy több további célt. Tippeket, túraútvonalakat számos weboldalon talál. Útiterv nélkül is elindulhat, de praktikus, ha előre megtervezi kirándulását. A vonatok, a HÉV és az autóbuszok menetrendjében is kereshet a Google Térkép segítségével (a tömegközlekedést választva), illetve a menetrendek.hu keresőoldalon. A hivatalos menetrendek a szolgáltatók honlapjain találhatók. Pomáz és Szentendre térségében a HÉV és az autóbuszok összehangolt menetrend szerint közlekednek. Egyes HÉV- és buszjáratok csatlakoznak egymáshoz, tehát az átszálláshoz kényelmes, de nem túl hosszú idő áll rendelkezésre az egyik járat érkezése és a másik indulása között.
  • Ha valami mégsem a tervei szerint alakul, nincs probléma: későbbi járattal vagy más útvonalon is utazhat napijegyével, hiszen az egész nap, minden járatra érvényes. A Dunakanyar napijeggyel egész nap, bármelyik vonaton, HÉV-en vagy buszon korlátlanul utazhat az érvényességi területen belül.

A napijegyek 2023. október 2-ától válthatók meg:

  • elektronikusan, a MÁV mobilalkalmazás Térségi és városi jegyek menüpontjában. A napijegyet készüléke képernyőjén, az alkalmazásban kell majd bemutatnia (nem lehet kinyomtatni!), de internetkapcsolat csak a vásárlás idejére szükséges. Egy készüléken több személy jegyét is megvásárolhatja, bemutathatja.

Még nem használta az alkalmazást? Töltse le most: Androidra, iOS-re és Huawei készülékére. Az alkalmazással nem csupán vasúti jegyeket és bérleteket, de egyre többféle közlekedési jegyet is vásárolhat, például HÉV-jegyeket is. Itt talál bővebb információkat.

  • személyesen, a MÁV-START valamennyi belföldi pénztáránál. Pénztárkereső a MÁV-VOLÁN-csoport honlapján található.
  • a MÁV-START jegykiadó automatáinál. Ha jegyváltáskor bármely, a Dunakanyar napijegy érvényességi területére eső utazásának viszonylatát és a dátumát megadja, keresés után válassza a Dunakanyar napijegyet és adja meg annak a személynek a nevét, aki a napijegyet használni fogja.

A H5-ös HÉV-vonalon a Dunakanyar napijegyek csak Békásmegyer és Szentendre között érvényesek, a vonal fővárosi szakaszán érvényes Budapest-bérlettel vagy vonaljeggyel lehet utazni.
 

Letölthető dokumentumokMéretDátum
Dunakanyar napijegy tél térkép
463.94 KB
2023.10.16
Dunakanyar napijegy TÉL felhasználási feltételek 2024
446.12 KB
2024.02.29