Műszaki adatszolgáltatás

Tisztelt Partnereink!

A műszaki adatszolgáltatás iránti kérelmeket elektronikus úton kérjük benyújtani a

MÁV-HÉV Zrt. Infrastruktúra Üzemeltetési Igazgatóság

Infrastruktúra Műszaki és Üzemviteli Osztály

infra@mav-hev.hu

e-mail címre.

A közműadatok kiadásához az alábbi dokumentum benyújtása feltétlenül szükséges. Ennek hiányában a kérelem hiánypótlását kérjük, vagy elutasításra kerül:

  • Árajánlat és megrendelő űrlap

A közműadatok kiadására vonatkozó eljárás a kitöltött formanyomtatvány kérelemre indul. A vonatkozó kérelem-adatlap alább letölthető.

Kérjük, hogy az „Árajánlat és megrendelő űrlap”-ot akként szíveskedjenek kitölteni, hogy minden lényeges, bekért információ rendelkezésre álljon a MÁV-HÉV Zrt. munkatársainak, különösképp a vonal megnevezése, a szelvényszám, az igényelni kívánt adatok, illetve a projekt neve, amelynek keretében a műszaki adatszolgáltatást kérik!

Műszaki adatszolgáltatás díja

Felhívjuk figyelmét, hogy a műszaki adatszolgáltatás díjköteles szolgáltatásunk, melynek mértékéről az „Árajánlat és megrendelő űrlap” nyújt tájékoztatást.

A műszaki adatszolgáltatás iránti kérelem MÁV-HÉV Zrt.-hez történő beérkezésétől számított öt munkanapon belül Társaságunk az eljárási díj befizetésére „díjbekérőt” küld a kérelmező részére.

Műszaki adatszolgáltatás határideje

Az eljárási díj befizetéséről szóló bizonylat Társaságunk részére történő megküldését követően 20 munkanapon belül a közműadatokat elküldjük a kérelmező részére. Tájékoztatjuk, hogy teljes körű, hiteles nyilvántartás nem áll rendelkezésünkre, ezért a szolgáltatott adatok tájékoztató jellegűek.

Kérdés esetén állunk rendelkezésére a megadott email címen.

MÁV-HÉV Zrt. Infrastruktúra Műszaki és Üzemviteli Osztály

Letölthető dokumentumokMéretDátum
Árajánlat és megrendelő
206.94 KB
2022.10.25