A H8-as HÉV rövidített útvonalon jár április 2-ától 7-éig

A H8-as HÉV rövidített útvonalon jár április 2-ától 7-éig

2024.03.22 11:19

Karbantartás miatt 2024. április 2-ától 7-éig (keddtől vasárnapig) a H8-as HÉV rövidített útvonalon, csak az Örs vezér tere és Mogyoród között jár. Mogyoród H és Gödöllő H között a H8-as, Mogyoród H és Szentjakab H között a H8SZ pótlóbusz közlekedik (hétköznapokon 12 óra után, valamint hétvégén egész nap igényvezérelt rend szerint).

A változás ideje alatt a H9-es HÉV egyes indulási időpontjai is változnak.

A H8-as HÉV rövidített útvonalon jár április 2-ától 7-éig


H8-as pótlóbusz (Mogyoród H ◄► Gödöllő H)
Szentjakab H érintése nélkül

Megállói:

► Gödöllő H

► Mogyoród H


H8SZ pótlóbusz (Mogyoród H ◄► Szentjakab H)

Megállói:

A járat hétköznapokon 12 óra után, valamint hétvégén egész nap igényvezérelt rend szerint jár, azaz csak akkor indul, ha az utazási igényt a +36 70 506 8994-es telefonszámon, a meghirdetett indulási időpont előtt legalább 30 perccel bejelentették (az igénybejelentés április 2-ától lehetséges).

Az utazási igény telefonos bejelentésekor szükséges megadni az utazás dátumát, a menetrend szerinti indulás időpontját, a felszállás helyét (Mogyoród H vagy Szentjakab H), az utas vagy utasok neveit és a bejelentő telefonszámát.

Amennyiben az autóbusz még nem telt meg regisztrált utasokkal, a járművezetőnél jelentkezve előzetes bejelentés nélkül is lehet utazni a járaton (a jármű férőhelyeinek erejéig).

🚳 A pótlóbuszokon kerékpár nem szállítható.

A H8-as HÉV rövidített útvonalon jár április 2-ától 7-éig

Díjszabási információ

A pótlóbuszokon érvényesek:

A pótlóbuszokra csak előre váltott jeggyel vagy bérlettel szabad felszállni ott, ahol a buszmegállóban jegyértékesítési pont található.

A pótlás miatti kényszerű átszállás nem minősül útmegszakításnak. A fizetendő menetdíj meghatározásánál a HÉV-állomások közötti díjszabási távolságot kell figyelembe venni, a H8-as HÉV viteldíjtáblázata alapján. A H8-as pótlóbusz EGIS-telep (Szentjakab H) megállója díjszabási szempontból Szentjakab HÉV-állomásnak felelnek meg.

A menetrendek elérhetők a BudapestGO utazástervezőben és a bkk.hu/menetrendek weboldalon.
Az okozott kellemetlenségek miatt szíves megértésüket kérjük.