Cinkota

Változások a H9-es HÉV közlekedésében március 23-a és 31-e között

2019.03.19 13:15

Karbantartási munkálatok miatt 2019. március 23-ától 31-éig a H9-es HÉV helyett Cinkota és Csömör között a H9-es jelzésű pótlóbusszal lehet utazni (Cinkota alsót nem érinti).
Csömör és Kerepes között a vonatok ideiglenesen nem közlekednek, az eljutás cinkotai átszállással lehetséges.

A pótlás miatti kényszerű átszállás nem minősül útmegszakításnak. A pótlóbuszról a HÉV-re vagy a HÉV-ről a pótlóbuszra történő átszállásnál az egyszeri utazásra szolgáló jegyek – a vonal- és gyűjtőjegyek, valamint egyszeres átszállójegy – használata esetén nem kell új jegyet kezelni, hanem a már kezelt jeggyel lehet tovább utazni. A kezelt vonal- és gyűjtőjegyeket átszállás után a jegy számháló nélküli végén ismét kezelni kell (a nyomdai kivitelű, tömbbe fűzött a gyűjtőjegyeket ehhez természetesen ki kell tépni a tömbből). A mindkét végén számhálóval ellátott, egy darabból álló átszállójegyet ilyen esetben nem kell újra kezelni, mivel a másik végén is olyan számhálóval rendelkezik, amelyet a pótlástól függetlenül korábbi átszálláskor már kezeltek, vagy későbbi átszálláskor kezelni fognak.

A menetrendekért, kérjük, látogassanak el a bkk.hu/menetrendek#H9 weboldalra, vagy használják a BKK FUTÁR utazástervezőt!
Az okozott kellemetlenségek miatt szíves megértésüket kérjük.