Menetrendváltozás és karbantartási munkálatok a HÉV-vonalakon

Menetrendváltozás egyes HÉV-vonalakon

2019.06.19 09:21

 

2019. június 16-ától a tanítási szünet alatti utazási igényekhez igazodó menetrend lépett érvénybe a H5-ös, a H6-os, a H8-as és a H9-es HÉV vonalán. A menetrendváltással együtt karbantartási, felújítási munkák zajlanak a vonalakon – jelen összefoglalónkkal a nyáron HÉV-vel utazóknak kívánunk segítséget nyújtani.

H5-ös HÉV

Pályafelújítás miatt június 15-étől július 7-éig a H5-ös HÉV csak a Batthyány tér és Békásmegyer között jár. A kimaradó szakaszon a H5-ös, a H5A és a H5E jelzésű pótlóbuszokkal lehet utazni, melyekre a Vonatinfó mobilalkalmazással is megváltható a kiegészítő HÉV-menetjegy.

Részletek: https://mav-hev.hu/hireink/potlobuszok-jarnak-h5-os-hev-helyett-bekasmegyer-es-szentendre-kozott-junius-15-etol-julius-7-eig

 

H6-os HÉV

Karbantartás miatt június 22-én és 23-án, valamint 29-én és 30-án (hétvégi napokon) a H6-os HÉV csak a Közvágóhíd és Dunaharaszti külső, illetve Szigetszentmiklós és Ráckeve között jár. A kimaradó szakaszon a H6-os jelzésű pótlóbusszal lehet utazni, amely Dunaharaszti külsőtől Szigetszentmiklós-Gyártelepig közlekedik. Szigetszentmiklósról a H6-os pótlóbusz eléréséhez a HÉV-vel Szigetszentmiklós-Gyártelepig szükséges utazni.

Részletek: https://mav-hev.hu/hireink/h6-os-hev-helyett-potlobusz-jar-dunaharaszti-kulso-es-szigetszentmiklos-gyartelep-kozott

 

H8-as HÉV

Június 17-étől módosul a hétköznapokon, a reggeli órákban közlekedő gyorsított vonatok megállási rendje:

  • egyes, Gödöllőről az Örs vezér teréig közlekedő vonatok nem állnak meg Szentjakabon; Kistarcsán; Kistarcsa, kórháznál; Ilonatelepen és Mátyásföld alsón;

  • egyes, az Örs vezér terétől Kerepesig közlekedő vonatok nem állnak meg Ilonatelepen és Kistarcsa, kórháznál.

A fenti naptól minden vonat megáll Zsófialigeten.

Június 17-étől 28-áig, hétköznapokon 9:00 és 14:00 között a vonatok módosított menetrend szerint járnak karbantartás miatt.

Részletek: https://mav-hev.hu/hireink/valtozasok-h8-es-h9-es-hev-kozlekedeseben-junius-16-atol

 

H9-es HÉV

A menetrendváltás napjától ismét átszállás nélkül lehet utazni Csömörről az Örs vezér tere, illetve az Örs vezér teréről Csömör felé a csúcsidőszakokban is.

Csömör és Kerepes között a vonatok ideiglenesen nem közlekednek, az eljutás cinkotai átszállással lehetséges.

A menetrendekért, kérjük, látogassanak el a bkk.hu/menetrendek weboldalra, vagy használják a BKK FUTÁR utazástervezőt!
Az okozott kellemetlenségek miatt szíves megértésüket kérjük.