Közlekedési rend a tavaszi szünet és a húsvét napjain

Közlekedési rend a tavaszi szünetben és húsvétkor

2021.03.31 09:34

A H5-ös HÉV április 1-jén (csütörtökön) a tanítási szünetben pénteken érvényes menetrend szerint, a hosszú hétvégén (április 2-5.) pedig a szombaton és munkaszüneti napokon érvényes menetrend szerint közlekedik. Április 6-án (kedden) a tanítási szünetben hétfőtől csütörtökig érvényes menetrend, ezt követően pedig a tanítási időszaki menetrend lesz érvényben.

A H6-os, a H8-as és a H9-es HÉV-vonalon április 1-jén (csütörtökön) a munkanapi, a hosszú hétvégén (április 2-5.) a szombati és munkaszüneti napi, április 6-ától (keddtől) pedig ismét a munkanapi menetrend lesz érvényben.

A H7-es pótlóbusz és a H7-es HÉV április 1-jén (csütörtökön) a tanítási szünetben munkanapokon érvényes menetrend szerint jár. Április 2-án a munkaszüneti napokra, 3-án a szombatra, 4-én és 5-én ismét a munkaszüneti napokra vonatkozó menetrend szerint közlekednek ezek a járatok. Április 6-án (kedden) a tanítási szünetben munkanapokon érvényes menetrend, utána ismét a tanítási időszaki menetrend lesz érvényben.

A HÉV-ek menetrendje a bkk.hu/menetrendek oldalon található meg, az utazás dátumának és időpontjának megadásával pedig a BKK FUTÁR utazástervezőben is lekérdezhető.