Karbantartás a H6-os vonalon – HÉV-bérletek elfogadása a Volánbusz járatain

Karbantartás a H6-os vonalon – HÉV-bérletek elfogadása a 676-os autóbuszon


2023. április 15-én és 16-án a H6-os vonalon karbantartási munkákat végzünk, melyek miatt vonataink módosított menetrend szerint járnak. A forgalmi változás részleteiről itt olvashatnak.

Annak érdekében, hogy a napi ingázást, munkába járást ezen a hétvégén is könnyebbé tegyük, egyes HÉV-bérletek érvényességét – a Volánbusz Zrt.-vel együttműködve – ideiglenesen kiterjesztjük a 676-os autóbuszra is. A bérlettel utazók így a megszokottnál több lehetőség közül választhatnak.
 
Ebben az időszakban:

  • a Ráckeve, Szigetszentmárton-Szigetújfalu és Szigetcsép kezdő-, vagy végpontú HÉV-bérletekkel
    Ráckeve, HÉV-állomás és Szigetszentmiklós, városháza között vehető igénybe a járat,
  • a Budapest-bérlettel együtt felmutatott, Ráckevétől, Szigetszentmárton-Szigetújfalutól vagy Szigetcséptől Millenniumtelepig érvényes HÉV-bérletekkel pedig a járaton
    Ráckeve, HÉV-állomás és Budapest (Csepel), Vermes Miklós utca között lehet utazni.

A HÉV-bérleteken túl a fent felsorolt járatokon egyes közlekedési társaságok munkavállalóinak utazási igazolványai is érvényesek:

  • „U” jelű utazási igazolvánnyal, valamint Budapest-bérlettel együtt felmutatott Vasúti Utazási Igazolvánnyal az autóbuszok Ráckeve, HÉV-állomás és Budapest (Csepel), Vermes Miklós utca között vehetők igénybe.
  • Budapest-bérlet nélkül használt Vasúti Utazási Igazolvánnyal a járatokon Ráckeve, HÉV-állomás és Szigetszentmiklós, városháza között lehet utazni.

A Volánbusz Zrt. járatainak menetrendjéről és a járatok útvonaláról a társaság honlapján tájékozódhatnak. Ha a menetrendek.hu keresőoldalon tervezik meg utazásukat, a találatok között a HÉV- és a Volánbusz-járatok is megtalálhatók (a kezdőlapon az „Összes járat” kiválasztásával).