2022. július 12-étől 24-éig egyes HÉV-bérletek a Volánbusz 675-ös és 676-os autóbuszain is érvényesek.

Karbantartás a H6-os vonalon – HÉV-bérletek elfogadása a Volánbusz járatain


Nyáron is folytatódnak a karbantartások a HÉV-vonalakon. 2022. július 12-étől 24-éig a H6-os vonalon végzünk karbantartási munkákat, melyek miatt vonataink módosított menetrend szerint járnak. A forgalmi változás részleteiről itt olvashatnak.

Annak érdekében, hogy a napi ingázást, munkába járást a nyári karbantartás idején is minél könnyebbé tegyük, ebben az időszakban egyes HÉV-bérletek érvényességét – a Volánbusz Zrt.-vel együttműködve – ideiglenesen kiterjesztjük a 675-ös és 676-os autóbuszokra is. A bérlettel utazók így a megszokottnál több lehetőség közül választhatnak.
 
Ebben az időszakban:

  • a Ráckeve, Szigetszentmárton-Szigetújfalu és Szigetcsép kezdő-, vagy végpontú HÉV-bérletekkel
    Ráckeve, HÉV-állomás és Szigetszentmiklós, városháza között vehetők igénybe az autóbuszok,
  • a Budapest-bérlettel együtt felmutatott, Ráckevétől, Szigetszentmárton-Szigetújfalutól vagy Szigetcséptől Millenniumtelepig érvényes HÉV-bérletekkel pedig az autóbuszokon
    Ráckeve, HÉV-állomás és Budapest (Csepel), Vermes Miklós utca között lehet utazni.

A HÉV-bérleteken túl a fent felsorolt járatokon egyes közlekedési társaságok munkavállalóinak utazási igazolványai is érvényesek:

  • „U” jelű utazási igazolvánnyal, valamint Budapest-bérlettel együtt felmutatott Vasúti Utazási Igazolvánnyal a járatok Ráckeve, HÉV-állomás és Budapest (Csepel), Vermes Miklós utca között vehetők igénybe.
  • Budapest-bérlet nélkül használt Vasúti Utazási Igazolvánnyal a járatokon Ráckeve, HÉV-állomás és Szigetszentmiklós, városháza között lehet utazni.

A Volánbusz Zrt. járatainak menetrendjéről és a járatok útvonaláról a társaság honlapján tájékozódhatnak. Ha a menetrendek.hu keresőoldalon tervezik meg utazásukat, a találatok között a HÉV- és a Volánbusz-járatok is megtalálhatók (a kezdőlapon az „Összes járat” kiválasztásával).