Szakfelügyelet, feszültségmentesítési igény

A MÁV-HÉV Zrt. tulajdonában és vagy kezelésében álló ingatlant/ingatlanokat (telephelyeket, épületeket), illetve azokat érintő infrastruktúra elemek (vasúti pálya, áramellátás, biztosítóberendezés, távközlés) esetén különösen, de nem kizárólagosan a vasúti vágánytengelytől 6 m-es távolságon belüli munkavégzési (beavatkozás, építés, bontás, esemény, mérés, felmérés, szállítás, bejárás stb.) érintettség esetén szakfelügyelet igénylése kötelező.

A szakfelügyelet és feszültségmentesítés igénylését e-mailben kell minimum 10 munkanappal a tervezett munkavégzést megelőzően bejelenteni a MÁV-HÉV Zrt. részére igénylés címén.  A szakfelügyelet, feszültségmentesítés díjköteles szolgáltatás. Ezek mértékéről a kapcsolatfelvételt követően Árajánlatban tájékoztatjuk a megrendelőt melynek hivatalos elfogadását követően történik a szerződéskötés a szolgáltatás nyújtás érdekében.

Felhívjuk figyelmét, hogy a megrendelt szakfelügyeleti igény alapján, azt követően megkötött szakfelügyeleti szerződés aláírása utáni minimum 2. munkanapot követően adható ki részünkről a „munkavégzési engedély” és ez esetben a szerződés aláírásától számított 3. munkanapon megkezdődő munkavégzésre (így ezzel együtt biztosított szakfelügyeletre) vonatkozhat. A megkötésre kerülő szakfelügyeleti/feszültségmentesítést tartalmazó szerződés rajtunk kívülálló okok miatti aláírásának elhúzódása esetén a munkavégzési engedély kiadása, így a munkavégzés megkezdése is az előző feltételek értelmében tolódhat (esetleges bekövetkezésekor tájékoztatást küldünk).

Szervezet Osztály E-mail cím Postai cím
Infrastruktúra Üzemeltetési Igazgatóság Infrastruktúra Műszaki és Üzemviteli Osztály

infra@mav-hev.hu

1163 Budapest, Nagyicce sor 2.