Dunakanyar napijegy

A Dunakanyar Magyarország egyik legszebb része, kirándulóhelyekkel, történelmi emlékekkel, kulturális lehetőségekkel. Fedezzék fel a Pilis, a Duna és a Börzsöny legszebb helyeit, Visegrád és Szentendre szépségeit – most egyetlen napijeggyel, amely jó hajóra, vonatra, buszra és HÉV-re!
  • Dunakanyar Napijegy: személyhez kötött menetjegy, amelyet a jegyváltáskor megadott névvel rendelkező személy használhat fel a rajta feltüntetett érvénytartamon belül, a következőkben felsorolt közlekedési szolgáltatók meghatározott viszonylatai között korlátlan számú utazásra.
  • Dunakanyar Napijegy 26 éven aluliaknak: személyhez kötött menetjegy, amelyet a jegyváltáskor megadott névvel rendelkező 26 éven aluli személy felhasználhat a rajta feltüntetett érvénytartamon belül, a következőkben felsorolt közlekedési szolgáltatók viszonylatai között korlátlan számú utazásra. A 26 éven aluli utas a 26. születésnapján még jogosult a termékkel utazni.

A Dunakanyar napijegy részletes felhasználási feltételei itt olvashatók.

A Dunakanyar napijegyeket a MÁV-START Zrt. pénztáraiban és partneri pénztáraiban válthatják meg, 1.999,-Ft-os illetve a Dunakanyar Napijegy 26 éven aluliaknak termék esetében 1.499,-Ft-os áron.