Nosztalgiavonattal Ráckevére


Nosztalgiavonattal Ráckevére
Hamisítatlan ráckevei nosztalgia élményt biztosítunk azon utasaink számára, akik szeptember 16-án és október 14-én a H6-os (ráckevei) vonalra látogatnak. "R" viszonylatjelzéssel MVIII-as nosztalgia motorkocsi fog közlekedni Közvágóhíd-Ráckeve és Közvágóhíd-Tököl között külön meghirdetett menetrend alapján, amit a BKK honlapján és a Futár utazástervezőben is közzéteszünk. Az MVIII-as motorkocsik egészen 1991-ig meghatározták a ráckevei HÉV arculatát, ezért is nyújt különleges lehetőséget ezek idei vendégszereplése az érdeklődők számára.
A nosztalgiajáratokon a BKK Zrt. díjszabásának IV. fejezetében és Függelékének I) pontjában foglaltak, valamint a Budapesten kívüli szakaszon a MÁV-HÉV díjszabása érvényes.

Budapest közigazgatási határán belüli szakaszt nosztalgia jeggyel vagy nosztalgia napijeggyel lehet igénybe venni, az éves nosztalgia bérlet a teljes vonalon érvényes.
Budapesten kívül ? átmenetileg ? a célállomásnak megfelelő távolságra szóló HÉV-menetjeggyel lehet utazni.
Felhívjuk a figyelmet, hogy a HÉV-bérlet, az U-jelű igazolvány és a RIGO-kártya a nosztalgia járatokra nem érvényes.

MIX/A motorvonattal Ráckevére
Színesítve a H6-os vonal járműállományát 2017. szeptember 16-án és 17-én a csepeli vonalról egy korhű festésű MIX/A motorvonatot átcsoportosítunk a ráckevei vonalra, így az érdeklődőknek "nosztalgiázási" lehetőséget biztosítunk, amely menetrendszerinti személyvonatként fog közlekedni normál díjszabással Közvágóhíd és Tököl, illetve Ráckeve között a külön kijelölt időpontokban melyek itt érhetők el.

Tájékozódhatnak a honlapunkon az ünnepi programjainkról, amelyekre tisztelettel várjuk utasainkat!